De Wijkse Dienst

Even een berichtje tussendoor

Vanmiddag als planner op kantoor gebeld met een zoals de beller inleidde “een ongebruikelijke vraag”, waarop ik antwoordde, geen vraag is te gek hoor. Nou, ok, hebben jullie ook stroom daar? Ik woon in Langbroek en ben net mijn televisie opnieuw aan het instellen en alles valt opeens uit! Hmm, wij hebben hier gewoon stroom mevrouw. Ik check even of er bij mij thuis ook gewoon stroom is (ik kan via mijn mobiel thuis inloggen en één en ander checken). Nee hoor, thuis ook alles in orde. Ik kijk even op internet of er storingen zijn. O, heel fijn want dat werkt bij mij ook niet meer. Ja, ik zie hier dat klanten van Liander momenteel storingen melden dus daar is blijkbaar wel iets aan de hand. Nou dat is goed om te horen, is het in ieder geval niet iets dat ik verkeerd heb gedaan! Nee dat leek mij ook al niet erg voor de hand liggen met het instellen van uw televisie. Kwestie van geduld denk ik tot Liander het opgelost heeft. Nou succes verder, ik hoop dat de storing inderdaad snel wordt opgelost en in de tussentijd koelkast en vriezer zo lang mogelijk gesloten houden. Goede tip, nou bedankt hoor en nog een fijne dag!

Meer berichten

Wij rijden nu ook voor u op zaterdag!

Wij rijden nu ook voor u op zaterdag!

Goed nieuws voor onze cliënten die ook eens in het weekend ergens heen willen! Vanaf zaterdag aanstaande (16 maart) gaan wij op veler verzoek onze vervoersdienst uitbreiden en wel met de zaterdag van 10:00 uur t/m 14:00 uur. Dus wil je op een zaterdag op pad in onze...

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

✨ Koester de mensen in je leven die van je houden, je motiveren, je gelukkig maken. Laat ze weten en voelen wat ze voor jou betekenen. Wij vonden het fijn dat U het afgelopen jaar onze klant wilde zijn en hopen U volgend jaar weer bij ons terug te zien. Wij wensen U...

WABO kerstdiner 2023

WABO kerstdiner 2023

Dit jaar vond het WABO kerstdiner plaats in ‘t Dorpshuyz in Cothen en ook dit jaar zorgden onze vrijwilligers ervoor dat deelnemers zo rond de klok van negen weer veilig thuiskwamen.

Adres

Lage Maat 1,
3961 NJ Wijk bij Duurstede

Contact

Bel 06- 23 08 30 43 voor vervoer. 
Bereikbaar van 8.30 – 17.30 uur, op ma t/m vrij.

Openingstijden

Ma t/m vrij van 08.30 – 17.30u.

Onze auto’s rijden elke werkdag van 08.30 – 17.30 u.

Wij brengen u graag!