Selecteer een pagina

De Wijkse Dienst

Even een berichtje tussendoor

Vanmiddag als planner op kantoor gebeld met een zoals de beller inleidde “een ongebruikelijke vraag”, waarop ik antwoordde, geen vraag is te gek hoor. Nou, ok, hebben jullie ook stroom daar? Ik woon in Langbroek en ben net mijn televisie opnieuw aan het instellen en alles valt opeens uit! Hmm, wij hebben hier gewoon stroom mevrouw. Ik check even of er bij mij thuis ook gewoon stroom is (ik kan via mijn mobiel thuis inloggen en één en ander checken). Nee hoor, thuis ook alles in orde. Ik kijk even op internet of er storingen zijn. O, heel fijn want dat werkt bij mij ook niet meer. Ja, ik zie hier dat klanten van Liander momenteel storingen melden dus daar is blijkbaar wel iets aan de hand. Nou dat is goed om te horen, is het in ieder geval niet iets dat ik verkeerd heb gedaan! Nee dat leek mij ook al niet erg voor de hand liggen met het instellen van uw televisie. Kwestie van geduld denk ik tot Liander het opgelost heeft. Nou succes verder, ik hoop dat de storing inderdaad snel wordt opgelost en in de tussentijd koelkast en vriezer zo lang mogelijk gesloten houden. Goede tip, nou bedankt hoor en nog een fijne dag!

Meer berichten

Vaccinatie booster prikken

Lieve mensen, We worden regelmatig gebeld met de vraag of we rijden voor de Corona booster vaccinaties. Dit doen we nog wel voor prik locaties in Wijk bij Duurstede, maar helaas rijden we niet meer op bijvoorbeeld Culemborg, Utrecht, Houten en dergelijke. Dit kunnen...

5 Jaar De Wijkse Dienst in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek

5 Jaar De Wijkse Dienst in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek

Uit 't Groentje - Wijks Nieuws.nl Een ritje naar de winkel, naar de kapper, de huisarts, de fysiotherapeut, een bezoekje, de bingo of naar de prikstraat, het kan allemaal met de Wijkse Dienst. Niet alleen op een betaalbare manier naar de plek van bestemming, maar ook...

De Wijkse Dienst komende maand 5 jaar!

De Wijkse Dienst komende maand 5 jaar!

16 juni 2021 wordt De Wijkse Dienst 5 jaar! Op de foto chauffeur James die 16 juni 2016 de eerste ritten reed in het golfkarretje. Tegenwoordig rijden we met luxe personenauto’s. We hebben de afgelopen jaren veel inwoners binnen de gemeente vervoerd en daar zijn we...

Adres

Karel de Grotestraat 61,
Wijk bij Duurstede
(oude Bibliotheek, zij-ingang)

Contact

Bel 06- 23 08 30 43 voor vervoer. 
Bereikbaar van 8.30 – 17.30 uur, op ma t/m vrij.

Openingstijden

Ma t/m vrij van 08.30 – 17.30u.

Onze auto’s rijden elke werkdag van 08.30 – 17.30 u.

Wij brengen u graag!