Selecteer een pagina

De Wijkse Dienst

Even een berichtje tussendoor

Vanmiddag als planner op kantoor gebeld met een zoals de beller inleidde “een ongebruikelijke vraag”, waarop ik antwoordde, geen vraag is te gek hoor. Nou, ok, hebben jullie ook stroom daar? Ik woon in Langbroek en ben net mijn televisie opnieuw aan het instellen en alles valt opeens uit! Hmm, wij hebben hier gewoon stroom mevrouw. Ik check even of er bij mij thuis ook gewoon stroom is (ik kan via mijn mobiel thuis inloggen en één en ander checken). Nee hoor, thuis ook alles in orde. Ik kijk even op internet of er storingen zijn. O, heel fijn want dat werkt bij mij ook niet meer. Ja, ik zie hier dat klanten van Liander momenteel storingen melden dus daar is blijkbaar wel iets aan de hand. Nou dat is goed om te horen, is het in ieder geval niet iets dat ik verkeerd heb gedaan! Nee dat leek mij ook al niet erg voor de hand liggen met het instellen van uw televisie. Kwestie van geduld denk ik tot Liander het opgelost heeft. Nou succes verder, ik hoop dat de storing inderdaad snel wordt opgelost en in de tussentijd koelkast en vriezer zo lang mogelijk gesloten houden. Goede tip, nou bedankt hoor en nog een fijne dag!

Meer berichten

Blijk van waardering van Reinaerde

Blijk van waardering van Reinaerde

Een leuke verrassing van Reinaerde voor de Wijkse dienst. Vandaag werden we verrast met een leuke attentie als blijk van waardering voor onze goede zorgen ten aanzien van vervoer voor de cliënten van Reinaerde.  

Update wagenpark

Update wagenpark

Dinsdag 8 maart hebben we een nieuwe Leaf in gebruik genomen. Deze vervangt de eerste Leaf waar we jaren geleden mee zijn begonnen en inmiddels wel aan vervanging toe was. Uiteraard zijn we allemaal zeer verguld met deze nieuwe aanwinst. Fijn voor onze cliënten en...

Vervoer naar priklocaties

Lieve mensen, vandaag is bekend geworden dat van de 29 priklocaties in de regio er nog maar 8 grote overblijven. Dit betekent dat iedereen naar Utrecht, Houten, Nieuwegein, Woerden of Amersfoort moet. De gemeente heeft ons dringend gevraagd of wij toch willen helpen...

Adres

Karel de Grotestraat 61,
Wijk bij Duurstede
(oude Bibliotheek, zij-ingang)

Contact

Bel 06- 23 08 30 43 voor vervoer. 
Bereikbaar van 8.30 – 17.30 uur, op ma t/m vrij.

Openingstijden

Ma t/m vrij van 08.30 – 17.30u.

Onze auto’s rijden elke werkdag van 08.30 – 17.30 u.

Wij brengen u graag!